Συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη η Δημοτική Επιτροπή Ηρακλείου

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στις 12.00 μ.μ., θα συνεδριάσει εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη η Δημοτική Επιτροπή Ηρακλείου με θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Επικύρωση του 2ου πρακτικού ελέγχου οικονομικής προσφοράς (ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου), του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με θέμα: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστημάτων αυτοματισμού – τηλελέγχου – τηλεχειρισμού για την εξοικονόμηση ενέργειας και διαχείρισης νερού στο αρδευτικό δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης», Δήμου Ηρακλείου.
  2. Παράταση της με αρ. πρωτ. 75122/05-08-2022 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ–ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» με τίτλο «Εξωστρέφεια αγροτικής οικονομίας Ηρακλείου» για την διοικητική ολοκλήρωση της (διαπίστωση ολοκλήρωσης και εκκαθάριση των εκατέρωθεν υποχρεώσεων των συμβαλλόμενων).
  3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έγκρισης του νέου κανονισμού αναφορικά με τον καθορισμό των προδιαγραφών και της διαδικασίας χορήγησης αδειών τομής ή εκσκαφής σε οδούς και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου, μετά από τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης (απόφαση 404/2024 της Δημοτικής Επιτροπής).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί